Problemy z aplikacją webową FIFA?

Mam problemy z aplikacją internetową Piłkarskiej Federacji. Ciągle się zawiesza i nie mogę uzyskać dostępu do swojego konta. Czy ktoś jeszcze spotkał się z tym problemem lub zna rozwiązanie?

Hej, miałem do czynienia z tym samym problemem na aplikacji internetowej FIFA. Jedną minutę działa dobrze, a następną, bam!, zawiesza się znikąd. Myślałem, że to tylko mój internet czy coś, ale wydaje się, że wiele osób ma ten sam problem.

Próbowałeś wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki? Czasami pomogło mi to przezwyciężyć kilka usterek. Również użycie innej przeglądarki może zadziałać. Chrome wydaje się być trochę bardziej stabilny niż inne dla mnie.

Inną rzeczą wartą sprawdzenia jest to, czy nie brakuje Ci żadnych aktualizacji. Ta gra ma tyle aktualizacji i poprawek, że wydaje się, jakby próbowała wygrać rekord Guinnessa za najwięcej zmian w roku. Utrzymywanie wszystkiego na bieżąco zaoszczędziło mi mnóstwo bólu głowy.

Jeśli wszystko inne zawiedzie, możesz skontaktować się z pomocą techniczną EA. Tak, wiem, czekanie w nieskończoność na liniach pomocy technicznej jest najgorsze, ale czasami naprawdę mają rozwiązania, o których byśmy nie pomyśleli. Prawdopodobnie poproszą Cię o zresetowanie hasła i te wszystkie bzdury dotyczące bezpieczeństwa, ale może to pomóc rozwiązać dziwne problemy z kontem.

Nie wiem, czy ktoś inny napotkał ten sam problem, ale te rzeczy wydają się dziwnie powszechne. Mam nadzieję, że powyższe poprawki pomogą, i daj nam znać, jeśli znajdziesz inne rozwiązania!

Podobne problemy doświadczam z aplikacją internetową FIFA. porady codecrafte są solidne, ale pozwólcie, że dodam inny punkt widzenia. Zauważyłem, że czasami rozszerzenia lub wtyczki firm trzecich w przeglądarce mogą powodować te awarie. Spróbuj je wyłączyć, szczególnie te związane z blokowaniem reklam lub skryptów.

Ponadto, zamiast skupiać się tylko na pamięci podręcznej przeglądarki, rozważ także ciasteczka. Ich usunięcie może czasami zresetować to, co powoduje błąd. Kolejna techniczna sugestia - użyj trybu Incognito, ponieważ działa bez rozszerzeń i pamięci podręcznej.

Fora EA czasami zawierają skarby ukryte w sugestiach użytkowników. Sprawdź najnowsze posty; regularni użytkownicy często udostępniają szybkie poprawki, których deweloperzy oficjalnie nie ogłosili. Jeśli Twoja sytuacja nadal nie jest rozwiązana, być może warto tymczasowo przełączyć się z aplikacji internetowej na aplikację konsolową, jeśli masz do niej dostęp, dopóki EA nie uporządkuje bałaganu.

Podczas gdy codecrafter wspominał o wsparciu EA, moje doświadczenie było inne. Wsparcie nie było zbyt pomocne, raczej dawało mi ogólnikowe odpowiedzi. Ale hej, to może się różnić, więc nie zaszkodzi spróbować.

Więc tak, spróbuj wyłączyć te rozszerzenia, ciasteczka i tryb Incognito, aby zobaczyć, czy coś zadziała. I nie zapomnij się podzielić, jeśli znajdziesz jakieś unikatowe rozwiązanie. Powodzenia.

Mam ten sam problem z aplikacją FIFA Web. Awaria doprowadza mnie do szału. Czyszczenie ciasteczek, jak powiedział @codecrafter, to solidne rozwiązanie, ale inną sztuczką, którą znalazłem, jest zmniejszenie liczby otwartych kart przeglądarki. Zbyt wiele kart może zamieszać w pamięci, zwłaszcza z obciążającymi zasoby aplikacjami takimi jak ta. Może to być powodem, dla którego twoja aplikacja FIFA losowo się zawiesza.

Jestem zaskoczony, że nikt nie wspomniał o wyłączeniu akceleracji sprzętowej przeglądarki. Czasami jej wyłączenie może ustabilizować działanie; to jak ukryty klejnot, którego większość ludzi nie dostrzega. Alternatywy, takie jak przeglądarki skoncentrowane na grach, takie jak Opera GX, mogą działać płynniej z FIFA niż Chrome czy Firefox.

Jednym z minusów ciągłego zmieniania przeglądarek lub konfiguracji jest czas, jaki to absorbuje. Każda zmiana wydaje się kolejną strzałem na ślepo. Wydaje się, że stabilność aplikacji FIFA Web jest niestabilna, co jest frustrujące, gdy po prostu próbujesz przygotować się do meczów.

Nie zapomnijmy o oczywistej, ale często pomijanej technice - ponownym uruchomieniu routera. Problemy z łącznością z internetem mogą maskować się jako specyficzne usterki aplikacji. Twardy restart może pomóc.

Ponadto, historia EA z aplikacjami sieciowymi nie jest dokładnie nieskazitelna. FIFA ma konkurentów, takich jak Pro Evolution Soccer (PES), chociaż jego aplikacja sieciowa jest arguably mniej bogata w funkcje.

Zalety prób modyfikacji przeglądarki i sprzętu? Możesz trafić na kombinację, która działa bezbłędnie, ale kosztem czasu i cierpliwości. Wady? To loteria bez gwarancji; może się wydawać, że próbujesz naprawić tonący statek za pomocą kapiącego wiadra.

Podsumowując, spróbuj zminimalizować liczbę kart, wyłącz akcelerację sprzętową, może sprawdź Opera GX lub zrestartuj router. I tak, daj znać, jeśli natrafisz na złoty środek.