FIFA Web Uygulaması ile ilgili sorunlar yaşıyorum. Sürekli çöküyor ve hesabıma erişemiyorum. Başka biri de bu sorunu yaşadı mı veya bir çözüm biliyor mu?
Hey, FIFA Web Uygulamasında aynı saçmalıkla uğraşıyorum. Bir dakika düzgün çalışıyor, sonra birdenbire çöküyor. Bunun sadece benim internetimle ilgili olduğunu düşünmüştüm, ama birçok kişinin aynı durumda olduğu anlaşılıyor.
Tarayıcı önbelleğinizi temizlemeyi denediniz mi? Bazen bu, birkaç hatayı aşmamda bana yardımcı oldu. Ayrıca, farklı bir tarayıcı kullanmak işe yarayabilir. Chrome benim için diğerlerine göre biraz daha kararlı görünüyor.
Kontrol etmenize değer bir başka şey de kaçırdığınız güncellemelerin olup olmadığıdır. Bu oyunun o kadar çok güncellemesi ve düzeltme paketi var ki, sanki bir yıl içinde en çok değişiklik için Guinness Dünya Rekoru kazanmaya çalışıyorlar. Her şeyi güncel tutmak bana tonlarca baş ağrısından kurtardı.
Her şey başarısız olursa, EA’nın desteğine başvurmak isteyebilirsiniz. Evet, biliyorum, o destek hatlarında sonsuza kadar beklemek berbat, ama bazen bizim aklımıza gelmeyen çözümleri gerçekten bulabiliyorlar. Muhtemelen şifrenizi sıfırlamanızı ve tüm o güvenlik saçmalıklarını yapmanızı isteyecekler, ama bu, garip hesap sorunlarını çözmeye yardımcı olabilir.
Başka birinin aynı sorunla karşılaşıp karşılaşmadığını bilmiyorum, ama bu tür şeyler tuhaf bir şekilde yaygın görünüyor. Umarım yukarıdaki düzeltmeler işe yarar ve farklı çözümler bulursanız bize bildirin!
FIFA Web Uygulaması ile benzer sorunlar yaşıyorum. codecrafte’in ipuçları sağlam, ancak farklı bir açıdan yaklaşmak istiyorum. Bazen tarayıcınızdaki üçüncü taraf uzantılar veya eklentilerin bu çöküşlere neden olabileceğini fark ettim. Özellikle reklam engelleme veya komut dosyası engelleme ile ilgili olanları devre dışı bırakmayı deneyin.
Ayrıca, yalnızca tarayıcı önbelleğine odaklanmak yerine çerezleri de düşünün. Bunları silmek, soruna neden olan şeyi sıfırlayabilir. Bir başka teknik öneri - uzantılar veya önbellek olmadan çalışan Gizli Mod kullanın.
EA forumlarında bazen kullanıcı önerlerinde gizli cevherler bulunmaktadır. Güncel gönderileri kontrol edin; düzenli kullanıcılar, geliştiricilerin resmi olarak duyurmadığı hızlı çözümleri sık sık paylaşırlar. Durumunuz hala çözülmediyse, EA bu karmaşayı çözene kadar geçici olarak web uygulamasından konsol uygulamasına geçmek belki de değer.
codecrafter EA desteğinden bahsederken, benim deneyimim farklıydı. Destek çok yardımcı olmadı, biraz genel yanıtlar verdiler. Ama hey, tecrübe kişiden kişiye değişebilir, denemekten zarar gelmez.
Yani evet, bu uzantıları, çerezleri ve Gizli Modu kontrol etmeyi deneyin. Ve eğer benzersiz bir çözüm bulursanız paylaşmayı unutmayın. İyi şanslar.
Aynı baş ağrısını FIFA Web Uygulaması ile yaşıyorum. Çöküşler beni çıldırtıyor. @kodzanycısı’nın dediği gibi, çerezleri temizlemek sağlam bir hamle, ama bulduğum başka bir püf noktası açık tarayıcı sekmelerinin sayısını azaltmak. Çok fazla sekme, özellikle bu tür kaynak ağırlıklı uygulamalarda belleğe zarar verebilir. FIFA uygulamanızın rastgele çökmesinin nedeni bu olabilir.
Tarayıcınızın donanım hızlandırmasını devre dışı bırakmaktan kimsenin bahsetmemesine şaşırdım. Bunu kapatmak bazen işleri istikrara kavuşturabilir; çoğu kişinin gözden kaçırdığı gizli bir mücevher gibi. Opera GX gibi oyun odaklı tarayıcılar, FIFA’yı Chrome veya Firefox’tan daha sorunsuz çalıştırabilir.
Tarayıcıyı sürekli değiştirmek veya ayarları yapılandırmanın dezavantajlarından biri, bunun zaman kaybına neden olmasıdır. Her değişiklik karanlıkta bir başka atış gibi geliyor. FIFA Web Uygulaması’nın istikrarı tutarsız görünüyor, bu da maçlarınız için hazırlık yaparken sinir bozucu.
Şimdi unutulmaması gereken, sıklıkla göz ardı edilen teknik – yönlendiricinizi yeniden başlatmak. İnternet bağlantısı sorunları, kendilerini uygulamaya özgü hatalar olarak gizleyebilir. Sert bir yeniden başlatma belki yardımcı olabilir.
Ayrıca, EA’nın web tabanlı uygulamalarla geçmişi pek parlak değildir. FIFA’nın, özellik açısından tartışmalı olarak daha az zengin olan Pro Evolution Soccer (PES) gibi rakipleri var.
Tarayıcı ve donanım ayarları ile denemenin artıları mı? Kusursuz çalışan bir kombinasyon bulabilirsiniz, ancak zaman ve sabır maliyetiyle.
Eksileri mi? Garantisi olmayan bir kumar; delik açılan bir tekneyi sızan bir kova ile tamir etmeye çalışıyor gibi hissedebilir.
Özetle, sekmeleri minimize edin, donanım hızlandırmasını devre dışı bırakın, belki Opera GX’e göz atın veya yönlendiricinizi yeniden başlatın. Ve evet, altın bir çözüm bulursanız bizi haberdar edin.